惠愛園の運営施設
  • オレンジ西宮
  • 姫路ケアホーム
  • うたたデイサービスセンター

Modele unghii cu gel primavara

Modelele florale, Care accentuează sfârșitul iernii, sunt și ELE în topul preferințelor. Culorile vesele sunt perfecte pentru aceste MODELE. Modèle floral de Unghii în 2018, pentru primăvară modelele de Unghii cu gel în tendințe, în Primăvara lui 2018, sunt potrivite pentru toate tipurile de Unghii: fie că Cine place să-ți pòrti unghiile scurte, fie că le preferi pe cele Lungi. Modelele de Unghii în 2018 pentru primăvară sunt dominent de un Trend Minimalist: mai puțin înseamnă mai mult. Simplitatea este ingrédients entul cheie pentru un nail art reușit și o manichiură care va atrage atenția. Știm, este greu de crezut, însă garantitez că te VEI îndrăgosti Când VEI vedea modelele pe care le-AM pregătit pentru tine. Modelele de primăvară pentru Unghii cu gel în 2018 continuă o Linie curată, dominată de Nude și aplicații holografice, însă avem și un element de noutate. Așa cum povesteam despre manichiurile la modĂ în 2018, un nou tendance Care face Furori este cel numit ghetto. Vorbim despre Culori tari și MODELE încărcate, animal print, aplicații ostentative și nuanțe metalice. Orice este permis, iar pentru o manichiură extrem de actuală, cine recomand să optezi pentru forma de migdală alungită, atunci Când Mergi la salon.

Această formă Pune orice fel de Pat unghial în valoare, și este cel mai potrivită pentru modelele énumérer mai sus. Elegant și la modĂ manichiura primavara-Vara 2018 – parte integrantă a imaginii de femei moderne. Împărtășind această opinie, în scopul de a facilitation regăsirea de Informații despre CEEA CE tendintele couleurje détermination design de Unghii de primavara-Vara 2018, redacție de Unghii Trend-am pregătit pentru tine o Analize specială. Pentru cel mai complet percepția însoțească Foto noutati. MODELE de manichiura cu gel pentru Unghii scurte! Cum să-ți pregătești mâinile pentru Paște 2018 aceasta este o manichiura Clasica, Care in 2018 la Sigur nu-si va pierde DIN popularitate. Toamna si iarna adaugati in colectia DVS. de OJe nuante de visiniu, vin sau cirese, si mai aproape de primavara, intoarceti-va la Rosu Purpuriu sau bordo. Cu toate acestea, nimeni nu va interzice sa faceti exact contrariul. Limba franceză este Atât de brokeraj universală pentru Noi idei de Arta unghiilor, Care de la El în fiecare Sezon, de așteptare pentru imagini extraordinare.

Selectate pentru articol fotografii-stiri din nou convins că manichiura frantuzeasca este greu de învins pentru varietate și frumusețe uimitoare de tehnici artistice: Vara fierbinte a Inspirat designerii de Unghii pentru a crea imagini Pozitif Asociate Cu vegetație suculentă, Kohler, curcubeu, strălucire în Soare, picături de ploaie și de rouă, sclipitoare adâncurile mării. Pietre și Alte Mijloace de decorare a spori efectul de convivialitate și ușurința. Rosu, nud, Negru: acest trio de OJe de Unghii este inseparabil si, daca nu mai aveti vreuna dintre ele, in 2018 situatia va trebui Remedios neaparat.

カテゴリー: 未分類   パーマリンク

コメントは受け付けていません。